Ik volgde een hotelopleiding in Stella Mattutina te Michelbeke. Na mijn middelbare studies volgde ik bijkomde stages bij Le Notre in Parijs, specialisatie roomijs bereidingen. 30 Juni 1983 heb ik samen met mijn ouders tea-room en ijssalon De Crêperie op de markt te Oudenaarde opgestart. Twintig jaar lang serveerden we er Bretoense-, en Normandische pannenkoeken en mijn alom gekende warme appeltaart "Tarte Tatin". Tot op de dag van vandaag bereid ik nog steeds mijn ambachtelijk roomijs en Bretoense pannenkoeken op basis van het recept van destijds.
Le notre was een leerrijke ervaring. Ik kreeg er de kans om met mensen uit andere culturen te communiceren. Na de komst van ons tweede kind hebben we besloten de zaak stop te zetten. Ik heb mij volledig toegelegd op het bereiden van ambachtelijk roomijs. Twee jaar later begon ik ambulante handel met de in het oog springende driewieler te Oudenaarde en omstreken. Zo werd de driewieler Piaggio het handelsmerk van Isatis.
Toen ik als kind in Gent de zoete Bretoense pannenkoek proefde, liet de smaak mij niet meer los. Vandaag biedt ik Bretoense pannenkoeken, volgens het aloud recept, aan met mijn nieuwe food truck. Dit voor al jullie feesten!